308624382_5599673133412547_1277727071968373581_n-2

SKANSEGUTTEN.NO

RÅDSVALG 2025

Offisiell innkalling til valg av offiserer for 2025

Kjære Skansegutter,

Det har vært en flott sesong vi har gjennomført i År, og vi håper alle nyter skolefri og sommer så langt! Rådet 2024 valgte i slutten av Juni sjef for den kommende sesongen i 2025. Men uten et råd, duger ikke sjefen.
Vi kaller herved inn til valg.

Lørdag den 17. August avholdes valg av Rådet for jubiléumssesongen 2025.

Hvis du kan tenke deg en posisjon som offiser bør du vite at det er en stilling som innebærer stort ansvar. Skansens må prioriteres høyest av fritidsaktiviteter, og oppmøte er krevende.

Rådsmøter holdes minst en gang i uken, samt. har fanegarden og slagergjengen ukentlig øving. Arbeid i Rådet innebærer rekruttering, dugnadsarbeid, planlegging av høst, vinter og marsjssesong, vakter på Brushytten, planlegging av landtur og mye mer.
Samtidig får du være med å styre en organisasjon, som er spennende, lærerikt og en givende opplevelse. Å styre en organisasjon så unikt som buekorps gir deg muligheten til å vokse som menneske, og ikke minst utfordrer deg til å tenke større og jobbe med folk rundt deg.
For at Skansens skal kunne bli det største, stiligste og beste buekorpset i byn, trenger vi offiserer med motivasjonen på topp, og som er villig til å ofre tid og innsats for å nå målene til Skansens.

Før du stiller som offiser bes det om at du tenker nøye gjennom hvorvidt du er villig til å ofre for dette.

Sesongen 2025 fyller Skansens 165 år, og skal feire dette jubiléet med stil. Ikke minst er det viktig at korpset øker i antall og holder høye standarder i eksorsis.
I sesongen 2024 vant vi stiligste innslag på 17. Mai og var et av de største buekorpsene i byn, men neste sesong må Rådet sikte høyere og bygge på det solide fundamentet slik at vi kan bli best i byn.
Som offiser får man også tilbake for hardt og godt arbeid.

Det er mye gøy på Skansen for offiserene, blant annet en teambuildingtur til en av korpsets kommende landtursdestinasjoner. Offiserene vil også få støtte av gamlekarene, som vil holde seminar og lære vekk sin kunnskap til den nye generasjonen med offiserer.
Hvis du synes at en stilling som offiser i Skansens Bataljon virker spennende, møt opp på Skansen Lørdag den 17. August litt før kl. 12:00.

I år er det 12 stillinger som skal velges, pluss adjutanten, som håndplukkes av sjefen.

Disse stillingene står åpen for valg:

1. Kompanisjef

2. Kompanisjef

Fanebærer

2. Løytnant

4. Løytnant

Tamburmajor

Bajonettsjef

1. Faneoffiser

2. Faneoffiser

3. Faneoffiser

4. Faneoffiser

Adjutant (Velges av sjef)

Det er ønskelig at alle kandidater har fullført barneskolen.
Vi informerer om at det vil avholdes et obligatorisk rådsmøte for det nye rådet med en gang valget er over, som vil vare rundt 2 timer.
Husk at det er mange gode kandidater og begrenset med posisjoner. Så selv om du kanskje ikke vinner i år, er det kanskje din tur til neste sesong.

Lurer du på hva du kan stille som, eller har andre spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt.

Til lykke med valget!
Mvh
Rådet 2024
v/ Sjef Sølve Hovda Myklebust

Relaterte nyheter